Позата, в която спите, влияе на здравето ви

15418
- Advertisement -

Schlafposition sagt etwas über deine Gesundheit aus

Някои пози са по- добри от други!

Всеки човек има навик да заспива в специфична поза и по уникален за него начин. Някои от нас харесват меки възглавници, други- тежки дебели одеала. Същото се отнася и за начина, по който спим- дали обичаме да спим по гръб или свити на кравай. Колкото и странно да звучи, от всичко това зависи

нашето здраве като цяло! Продължете да четете, за да разберете какво разкриват навиците ви за спане за вашето здраве!

На някои им е удобно да се завиват, други обичат да спят по – свободно в леглото. Позата, която заемаме в леглото – било по гръб или ‘гушнали’ възглавницата имат отношение към нашето здраве.
Всички ние имаме нужда от сън, за да бъдем бодри и жизнерадостни на следващия ден.

Сънят спомага за възобновяване на психическите и емоционални натоварвания, които сме преживели през деня, за по- успешен утрешен ден. Дори когато сме преживели силно емоционален ден, заспиването е по – трудно от обикновено.
Всички ние натрупваме умора и след като се наспим сме готови отначало да започнем с ежедневните ни предизвикателства – работа, обучение, семейство, развлечение.
Има хора, които страдат от безсъние или трудно запиват, което съществено се отразва на целия им живот, но за съжаление в негативен аспект.

- Advertisement -