Wikkel je voeten in aluminiumfolie en een paar uur later zul je een geweldig resultaat zien! Dit is geniaal!

19574
- Advertisement -

Wikkel je voeten eens in aluminiumfolie!

Iedereen kent aluminiumfolie. Veel mensen gebruiken het in de keuken om bijvoorbeeld etenswaren mee in te pakken, maar niet veel mensen bedenken dat je er ook lichaamsdelen mee kunt inpakken. Dat klinkt misschien ook vreemd, maar het blijkt dat aluminiumfolie een geweldig product is dat helpt bij diverse  kwalen.

De voordelen van aluminiumfolie

Het verpakken van lichaamsdelen in aluminiumfolie kan vele voordelen hebben. Het werkt bijvoorbeeld geweldig tegen vermoeidheid, het verlicht pijnlijke gewrichten, het verzacht de pijn van brandwonden en het kan zelfs worden gebruikt om je te helpen genezen van een verkoudheid. Aluminiumfolie heeft daarnaast ook een verbazingwekkende hoeveelheid nuttige toepassingen waar je misschien nog nooit aan had gedacht.

  • Heb je een trechter nodig, maar heb je er geen in huis? Geen probleem. Door een stuk aluminiumfolie op te vouwen kun je heel gemakkelijk een trechter maken die niet lekt. Ideaal!
  • Als je snel wat kleding moet strijken, is aluminiumfolie de ideale oplossing. Vouw het kledingstuk om een ​​stuk folie en strijk het vervolgens. Door de folie wordt het kledingstuk tegelijkertijd aan beide kanten gestreken. Je bent veel sneller klaar!
  • Botte schaar? Geen probleem. Als je aluminiumfolie gebruikt, is de schaar weer scherp voordat je het weet. Het enige wat je hoeft te doen is een stuk folie te nemen en dit in een paar kleinere stukken knippen. Dat is alles!
  • Statische elektriciteit bij kleding kan erg irritant zijn. Gelukkig is er een snelle en eenvoudige truc om dit op te lossen. Het enige wat je hoeft te doen is om van wat aluminiumfolie een bal te maken en hiermee over de kleding te wrijven. De statische elektriciteit zal snel verdwenen zijn.
  • Heb je een zwak wifi-signaal thuis? Maak een scherm van aluminiumfolie en plaats dit tegen een muur op de plek waar je het signaal wilt versterken. Het signaal wordt versterkt in de richting van het scherm.

Terug naar je voeten! Op de volgende pagina kun je lezen hoe je aluminiumfolie kunt gebruiken als je verkouden of moe bent.

 

- Advertisement -