Wikkel je voeten in aluminiumfolie en een paar uur later zul je een geweldig resultaat zien! Dit is geniaal!

19560
- Advertisement -

 

Nare verkoudheid. Genees van een verkoudheid in een recordtijd! Hoe? Neem vijf tot zeven vellen aluminiumfolie en wikkel deze rond je voeten. Laat ze ongeveer een uur zitten. Verwijder vervolgens de folie om je voeten ongeveer een uur te laten ademen en pak je voeten daarna opnieuw een uur in. Herhaal dit proces een paar keer. Na twee dagen merk je het verschil al!

Pijn. Aluminiumfolie kan ook tegen pijnlijke gewrichten werken. Je kunt eventueel een verband gebruiken om de folie goed op zijn plaats te kunnen houden. Wikkel de folie rond het pijnlijke gewricht voordat je naar bed gaat. Doe dit ongeveer 7 nachten.

Vermoeidheid. Onze laatste tip is geweldig als je aan vermoeidheid lijdt. Leg een paar vellen aluminiumfolie twee tot vier uur in de vriezer. Leg vervolgens de ijskoude vellen op je gezicht, met name op je oogleden en je wangen. Ga ergens lekker liggen en je zult het ontspannende effect van de aluminiumfolie voelen. We hebben dit zelf nog niet geprobeerd, maar we horen van veel mensen dat het echt werkt! Dus zeker het proberen waard.

Hoewel aluminiumfolie dus kan helpen om pijn te verlichten, mag het nooit de plaats innemen van professionele medische hulp. Raadpleeg altijd een arts voordat je huismiddeltjes probeert en ga ook altijd door met het nemen van je medicijnen.

Bekijk de video en ontdek wat aluminiumfolie nog meer voor je kan doen:

 

Bekijk 22 meer tips met aluminiumfolie in deze video:

- Advertisement -